BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 18, 2011

makhluk bertuah bernama manusia :)

asssalamualaikum. malam ! :)

sejak menjak ni kuat beno aku update diari berhabuk ni. haha. tak kisah la. GOSIP! GOSIP! macam nak mengumpat pulak. takla. nak share benda yang boleh buat korang nangis meleleh, terharu dan boleh buat korang cakap JELES atau UNTUNGLA. huu. tak perlu aku nak cakap panjang lebar. korang tekan je PLAY. okeeee? auwww. aku pulak terlebih excited. :D


so, reaksi anda? :)

that girl memang bertuah. yang ini yang orang tua dok cakap jodoh dari Allah S.W.T. and yes it's true! mereka tidak mengenali antara satu sama lain tapi Allah telah menemukan mereka. auww. speechless kejap. haha. terharu. betul ape orang tua cakap. pilihan ibu bapa merupakan pilihan terbaik. ye. pilihan ibu bapa pilihan terbaik buat anak-anak mereka. nowadays, memang susah lar nak jumpa laki macam ni. ade, tapi sikit je. :) diorang baru je bertunang and hopefully diorang kahwin and bahagia ke anak cucu. 

*Bercinta selepas kahwin must be much more awesome and full with barakah ♥

yipppi. semoga Allah juga menemukan aku dengan seseorang yang baik dan dapat membimbing aku ke jalan yang lurus yang diredhai  Allah. aminnnn. :)

bye. tata. titi. tutu. :)

No comments:

Post a Comment